vineri, 31 iulie 2015

Un cuplu începe să se sărute în lift. Vezi reacția amuzantă a oamenilor martori la scenă

Posted at  09:36  |  in  


Pentru o persoană care urăște spațiile mici și înguste, mersul zi de zi cu liftul poate fi o sarcină descurajantă. Într-un lift aglomerat, oamenii sunt adesea îngrămădiți, este greu să îți păstrezi spațiul personal, deci poate fi destul de incomod. Pe lângă toate aceste aspecte, poți avea și ”norocul” de a lua parte și la situații neobișnuite care pot face mersul cu liftul și mai neplăcut, sau dimpotrivă… extrem de amuzant!




Celebrul vlogger Daniel Fernandez a făcut un experiment haios, punând la încercare răbdarea și simțul umorului oamenilor care s-au nimerit alături de el în lift. El a demonstrat cu vârf și îndesat că nu are nici o rușine. De la invadarea spațiului personal al oamenilor, la cântat, la a se săruta pasional cu iubita și la a se preface că leșină, Daniel le-a făcut pe toate.


Cred că niciunul dintre noi nu am vrea să fim unul dintre acei oameni care au luat parte la farsele lui Daniel, dar cu siguranță sunt amuzante pentru a fi privite!







Un cuplu începe să se sărute în lift. Vezi reacția amuzantă a oamenilor martori la scenă

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top