luni, 1 iunie 2015

O tanara a murit din cauza pilulelor contraceptive

Posted at  06:13  |  in  Stiri

O tânără de 21 de ani a murit după ce a luat timp de 25 de zile pilule contraceptive. Acestea au determinat apariția unui cheag de sânge.  

Fallan Kurek, din Marea Britanie, lucra ca și educatoare la o grădiniță pentru copii cu dizabilități. Ea a fost la un control medical și i s-a prescris Rigevidon, un produs care se comercializează și în România, pentru a regla menstruația.

După 25 de zile de tratament tânăra a leșinat și a fost dusă de către familie la spital. Din nefericire, deși i s-a acordat primul ajutor, a încetat să mai respire. După trei zile, Fallan a intrat în moarte cerebrală și decesul a fost constatat câteva ore mai târziu.

În urma necropsiei s-a stabilit că a murit din cauza unui embolism pulmonar, având un cheag de sânge în plămân. Părinții ei, care sunt în stare de șoc, au spus că au aflat de la medici că acel cheag fatal a fost provocat de pilulele contraceptive pe care le-a luat.

Părinții spun că Fallan a început să se simtă rău la doar câteva zile după ce a început să ia pastilele, însă au crezut că sunt niște reacții normale.

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top