vineri, 4 octombrie 2013

“24: Live Another Day” îl aduce pe Jack Bauer în Londra

Posted at  19:35  |  in  Producție

Jack Bauer se întoarce, iar de data aceasta va cutreiera străzile Londrei. Cei de la Fox au anunţat că o serie limitată de 12 episoade intitulată 24: Live Another Day, menită să continue acţiunea din serialul care a ajuns la final în mai 2010, va fi difuzată în vara anului 2014.
“Live Another Day” s-a născut din inabilitatea producătorilor de a realiza un film inspirat de serie şi va relua acţiunea la 4 ani de la evenimentele din ultimul episod care l-a lăsat pe Bauer fugitiv. Evan Katz şi Manny Coto au dezvoltat noua poveste.

Am vrut ca întoarcerea serialului să fie un eveniment, iar pentru a face asta, l-am pus pe Jack într-un context diferit. În urmă cu patru ani l-am lăsat fugitiv din calea justiţiei, iar acum îl vom urmări patru ani mai târziu în Londra, a declarat Evan Katz.
Jack e iar pe fugă şi ne poartă pe străzile din Londra şi în alte locuri noi pentru serial. Am filmat în New York, Washington, Los Angeles şi Cape Town, dar acum suntem în Londra, iar Jack e pe fugă pe străzile Europei, fiind vânat şi vânând tipi răi, a adăugat Manny Coto.
24 – serialul – a avut premiera pe 6 noiembrie 2001, a fost nominalizat de-a lungul celor 8 sezoane la 73 premii Emmy şi a câştigat trofeul pentru cel mai bun serial dramă în 2006. Kiefer Sutherland a fost nominalizat la 7 premii Emmy şi a câştigat o statuetă tot în 2006.

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top