luni, 13 ianuarie 2014

Shailene Woodley şi Ansel Elgort – fraţi în “Divergent” şi iubiţi în “The Fault in Our Stars”

Posted at  14:27  |  in  Stiri Cinema

Afişul lui „The Fault in Our Stars” îmi pare atât de familiar încât ştiu că am mai văzut filmul ăsta o dată, nu de mult timp, era bunicel, se numea „Now Is Good”, era cu Dakota Fanning în rol principal şi avea pe coloana sonoră un mix după Lana del Rey.

Totuşi, va apărea şi „The Fault in Our Stars”, în care nu Dakota, ci Shailene Woodley e o adolescentă diagnosticată cu cancer, care e super cool şi cu păr foarte scurt şi tub de oxigen după ea. În SUA drama (romantică, desigur) are premiera în 6 iunie.

Şi-acum sinopsisul: Hazel şi Gus sunt doi adolescenţi care împart un simţ special al umorului, o respingere a normelor convenţionale şi o dragoste care îi ia pe sus. Relaţia lor e cu atât mai miraculoasă cu cât Hazel e mereu însoţită de un tub de oxigen, iar Gus are un picior din proteză. În plus, ei se cunosc într-un grup de susţinere a celor diagnosticaţi cu cancer.

Willem Dafoe şi Laura Dern ar fi numele mai cunoscute care apar în distribuţia lui „The Fault in Our Stars”. Regizorul e Josh Boone, un nume nou.

Romanul care stă la baza filmului, scris de John Green, a strâns mulţi fani de toate vârstele, datorită tonului sincer şi inteligent. Dar acelaşi ton l-a avut şi „Now Is Good” de care spuneam. În fine, dar mai multe filme înseamnă mai multe locuri de muncă pentru actori şi cei din echipele de producţie aşa că nu mai comentez nimic. Ar fi însă alte lucruri de spus, dar după ce vedem prima imagine oficială, publicată de EW.


Shailene Woodley şi Ansel Elgort, cei care apar în imagine şi au rolurile adolescenţilor îndrăgostiţi din film mai apar anul acesta împreună şi-n „Divergent”, un SF plasat într-un viitor disfuncţional, iar acolo sunt frate şi soră. Mie imaginea îmi pare a fi dintr-un film de anii ’70, dar SlashFilm ne lămureşte că, dacă am fi citit cartea, ştiam că e vorba de prima lor călătorie împreună, la Amsterdam, unde ea a vrut să viziteze casa scriitorului ei preferat, care e Anne Frank. Şi acolo, în fosta casă a lui Anne Frank, cei doi se sărută pentru prima dată, ceea ce e în concordanţă cu umorul lor special şi adesea morbid.

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top