vineri, 31 iulie 2015

Soundland şi Alexandra Ungureanu lansează o nouă variantă a piesei „Atât de Uşor”, alături de trupa the dAdA

Posted at  13:12  |  in  


Soundland şi Alexandra Ungureanu lansează o nouă variantă a piesei „Atât de Uşor”, alături de trupa the dAdAPublicat:31/07/2015


Artwork---Soundland-v3b


După ce în urmă cu doar două luni, Soundland, noul proiect KAZIBO Music, şi Alexandra Ungureanu lansau „Atât de Uşor” – o piesă misterioasă, romantică, în care se întrepătrund mai multe stiluri muzicale, artiştii au o nouă veste bună de împărtăşit cu toti fanii lor!


Piesa „Atât de Usor” este una dintre cele mai difuzate piese pe radio, aflându-se în top 10 MediaForest România – topul celor mai difuzate piese pe radiourile locale. În acest context, Soundland şi Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai puternice şi mai respectate voci din România anunţă cu drag o nouă variantă a piesei lor, „Atât de Uşor”.


Alexandra şi Soundland au interpretat 100% live piesa „Atât de Uşor”, împreună şi cu băieţii de la The dAdA, iar artiştii au decis să lanseze oficial această variantă live a piesei.



Noutăţile nu se opresc aici, iar Alexandra Ungureanu demonstreză că are o vară über-plină şi că luna septembrie vine cu multe surprize. După ce a lansat campania „Music in pROgress”, primul proiect pop simfonic independent din România, care a fost realizat alături de orchestra „Nora Deneş Symphonical”, formată din muzicieni profesionişti, dascăli şi elevi ai Liceului de Artă din Baia Mare, Alexandra anunţă acum cel de-al patrulea videoclip din cadrul acestui proiect.


„Ultima piesă din proiect promite o surpriză celor care ascultă muzica mea încă de la începuturi. După nenumărate remixuri făcute pentru această piesă, ea revine într-o scriitură foarte rafinată, aparţinând Norei Deneş. Cred că este şi clipul cel mai artistic, dintre cele 3 realizate de Paula Onet pentru acest proiect. Abia aştept lansarea!”, ne spune Alexandra.




Soundland şi Alexandra Ungureanu lansează o nouă variantă a piesei „Atât de Uşor”, alături de trupa the dAdA

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top