vineri, 31 iulie 2015

Lungmetrajul „BANAT” ajunge în Settimana Internazionale della Critica de la Venezia

Posted at  23:31  |  in  


Lungmetrajul „Banat (Il Viaggio)” a fost selectat pentru a participa în cadrul „Settimana Internazionale della Critica”, o competiție din cadrul Festivalului Internațional de Film de la Veneția, care se va desfășura în perioada 2-12 septembrie.


filmul-banat-de-adriano-valerio
Filmul spune povestea unor tineri aflați în plină criză: un moment suficient de apăsător îi privează pe Ivo și Clara de libertatea de a visa. Sunt doi străini care își împart bunele și relele vârstei de 30 de ani, precum și dezamăgirea față de tot ce îi înconjoară. Clara a ieșit dintr-o relație de lungă durată și e pe cale să își piardă locul de muncă. Ivo este șomer, iar frustrările îl împing spre o decizie radicală.


banat il viaggio film


Acțiunea se petrecere în timpul unei migrații mai puțin obișnuite: nu din România în Italia, ci din Italia în România, în căutarea fericirii, dar mai ales a unui loc de muncă. Rolurile principale sunt jucate de Edoardo Gabbriellini, Elena Radonicich, iar Piera Degli Esposti și Ștefan Velniciuc interpretează alte roluri cheie.


banat il viaggio
„Banat (Il Viaggio)” este o producţie a Movimento Film, cu Rai Cinema, din Italia. Este coprodus cu Ars Digital, din Bulgaria, Kt Film & Media din Macedonia, Parada Film și Hi Film, din partea României.


Adriano Valerio

Adriano Valerio



Regia este semnată de Adriano Valerio, unul dintre cei mai talentați regizori italieni, care în 2013 a câștigat cu scurtmetrajul „37°4 S” o Mențiune Specială la Festivalul Internațional de Film de la Cannes.




Lungmetrajul „BANAT” ajunge în Settimana Internazionale della Critica de la Venezia

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top