vineri, 31 iulie 2015

Justin Bieber lansează single nou în august

Posted at  14:14  |  in  


Justin Bieber lansează single nou în augustPublicat:31/07/2015


justin-bieber-2015-662

 


Justin Bieber face un teasing pe reţele de socializare, prin care vrea să ne anunte că va lansa piesa “What Do You Mean” pe 28 august.


Cântecul tratează veşnica dilemă a bărbaţilor: “Ce vor femeile? Atunci când spun ceva care înseamnă altceva…” Da ştim, nici noi nu ştim, ştiţi?




Piesa lucrată împreună cu Poo Bear se anunţă a fi una energizantă şi simpatică, “de vară” şi e inclusă pe primul album lansat de Bieber după o pauză de trei ani.


Fanii colaborarii lui Justin cu Skrillex şi Diplo pentru piesa “Where are U now” se pot aştepta la un sound fresh, cool şi alţi termeni în strânsă legătura cu energia şi succesul (lui). Mai ales că, după spusele lui, este un perfecţionist care petrece multe ore în studio, iar căutarea sound-ului perfect îl poate aduce până la limita depresiei, când, uneori, nici nu vrea să se mai dea jos din pat.



Justin Bieber a mai declarat că momentele cele mai preţuite sunt acelea în care poate ajuta oamenii; recent, acesta şi-a făcut apariţia surpriză în casa unui fan care a învins cancerul. Faptele bune au continuat cu o donaţie în valoare de 50 000$ din partea cântăreţului către un tată singur care are un băiat diagnosticat cu sindromul Down.


 


 


 


 




Justin Bieber lansează single nou în august

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top