vineri, 31 iulie 2015

Familia Bundy s-ar putea întoarce pe tv după 18 ani de la difuzarea ultimului episod!

Posted at  15:15  |  in  


Familia Bundy s-ar putea întoarce pe tv după 18 ani de la difuzarea ultimului episod!Publicat:31/07/2015


Married-with-Children-married-with-children-30474101-800-544

 


Unul dintre cele mai celebre seriale din lume este fără doar și poate Familia Bundy sau, în variantă origianală, „Married With Children”. Sitcom-ul care i-a făcut celebri pe Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate și David Faustino a avut unsprezece sezoane care au fost difuzate de-a lungul a zece ani, între 1987 și 1997.


Fanii care își amintesc cu nostalgie de Al Bundy, vânzătorul de pantofi, și de familia lui, vor fi fericiți să afle că David Faustino, cel care juca rolul lui Bud, se gândește serios să readucă serialul pe tv, după 18 ani.


„Pentru început ne vom face un episod pilot. Asta e tot ce pot să spun în momentul ăsta. În proiect sunt implicat eu și încă câțiva oameni” a declarat Faustino.


„Toți am spus că vom fi acolo pentru David” a spus Christina Applegate, cea care a jucat rolul lui Kelly în celebrul serial. Întrebată fiind cum crede că ar arăta personajul ei în zilele noastre, blonda a adaugat: „Kelly probabil că are vreo zece copii acum. Sunt sigură.”


Dacă urmează sau nu să ne bucurăm de o revenire spectaculoasă a serialului Married With Children, rămâne de văzut, iar pana atunci suntem cu ochii pe David Faustino și pe „familia lui”.



 




Familia Bundy s-ar putea întoarce pe tv după 18 ani de la difuzarea ultimului episod!

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top