joi, 30 iulie 2015

De ziua ei, Elena Gheorghe lansează o piesă pe care i-o dedică soțului

Posted at  18:33  |  in  


De ziua ei, Elena Gheorghe lansează o piesă pe care i-o dedică soțuluiPublicat:30/07/2015


Elena-Gheorghe

Ce cadou mai frumos își poate face un artist de ziua lui, decât lansarea unui nou single? Asta a făcut și Elena Gheorghe azi, pe 30 iulie, când roșcata împlinește 30 de ani.


Artista ne prezintă „Perfect Love”, ce reprezintă o colaborare cu Claudio Cristo, cel care a lucrat cu Dj Sava pentru piesa „Africa”, alături de J Yolo. Piesa „Perfect Love”, semnată Claudio Cristo și Elena Gheorghe, este compusă de Connect-R, Ciprian Blaga, Dj Sava și George Dobrescu.



“Se spune că 30 e numarul creativității și al înțelegerii depline a menirii personale. Pentru mine, 30 e numărul iubirii. Voi petrece ziua mea de naștere împreună cu cei dragi, voi primi gânduri frumoase și energie minunată de la toți cei care mă iubesc. Și, mai ales, pe 30 iulie, în ziua în care împlinesc 30 de ani, celebrez 11 ani de iubire cu soțul, sufletul, jumătatea mea, Cornel. Lui îi dedic toată bucuria lui 30 iulie și îi ofer „Perfect Love”, o piesă despre drumul împreună și despre cea mai importantă dintre aventuri – dragostea. 30 iulie si 30 de ani. Timpul trece și ne arată mereu ce e cu adevarat important: „Perfect Love” declară Elena Gheorghe.





De ziua ei, Elena Gheorghe lansează o piesă pe care i-o dedică soțului

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top