joi, 30 iulie 2015

Cum a devenit un interviu Cara Delavigne viral

Posted at  19:34  |  in  


Cum a devenit un interviu Cara Delavigne viralPublicat:30/07/2015


CARA_DELEVINGNE_2

 


Modelul devenit actriţă a acordat recent un interviu emisiunii “Good Morning Sacramento” care a devenit viral. Să fie de vină oboseala, supărarea sau (sperăm nu!) noi figuri prea repede achiziţionate? Bine, şi întrebările create de realizatori te trezeau cu faţa la pernă…


Cara Delevigne joacă în filmul “Paper towns”, o nouă ecranizare după o carte de John Green, cel care ne-a adus “The Fault In Our Stars”. Şi, prin urmare, e obligată prin contract (şi plătită!) să participe la promovarea filmului. Iar aici intrevine un interviu matinal live, post premieră şi via satelit, care a mers prooost. Nu judecăm, pentru că ştim ce înseamnă să nu fi “a morning person”! Dar… arta cere sacrificii şi ai grijă ce-ţi doreşti că se poate întâmpla. Mai ales când eşti mai norocos decât milioane de oameni care ar munci pentru a-ţi lua locul. Însă nu credem că e vreo clauză care stipulează să tolerezi o realizatoare TV pusă pe harţă.


Or fi deranjat-o întrebările, o fi fost supărată din altă cauză?… Nu ştim, cert e că vedeta a fost sarcastică la adresa prezentatorilor, care au taxat-o, invintând-o să mai tragă un pui de somn şi sa bea un energizant. Oricum, neplăcută bucăţica de comunicare.


P.S. Daca tot voiau să o ia de sus, ar fi trebuit să îşi facă treaba corect şi să ştie că o cheamă “Cara” şi nu “Carla”… Ori suntem profesionişti , ori nu mai suntem?





Cum a devenit un interviu Cara Delavigne viral

Share this post

Despre Filme Despre Noi

Nici un vizitator tipic programa. Dar acesta este acum. Produse de Nike. Orice opțiuni pentru a juca warm-moale. Concurs olimpic în industria bancară. Urmați-l pe Google+.

0 comentarii:

Despre-Acasa-Contact
Copyright © 2013 Filme, Filme noi, Blog - CinemaRx.Biz. Blogger Template by Cinemarx
Proudly Powered by Blogger.
back to top